Chamtivost nebo geniální tah? Age of Mythology DLC pořídíte za 150 Kč. Má to ale háček
i Zdroj: World's Edge
Age of Mythology: Retold Novinka Chamtivost nebo geniální tah? Age of Mythology DLC pořídíte za 150 Kč. Má to ale háček

Chamtivost nebo geniální tah? Age of Mythology DLC pořídíte za 150 Kč. Má to ale háček

David Vondráček

David Vondráček

Age of Mythology vyšlo teprve nedávno, jedná se o velmi povedenou hru od World's Edge. Od prvního dne je dostupná v Game Passu, kde si můžete dokoupit i velmi diskutabilní DLC.

Reklama

Age of Mythology je povedený remake legendární hry, který se díky bohaté náloži obsahu postará o zábavu na dlouhou dobu. Na Steamu se prodává zhruba za polovinu ceny nové hry. Vše se zdá v pořádku, až do chvíle, kdy přijde řeč na DLC, které si můžete pořídit už od prvního dne za 150 korun.

V čem je tedy problém? Toto DLC obsahuje pouze 12 alternativních portrétů bohů, které se zobrazují v menu hry – a to je vše. Tyto portréty přitom byly součástí už původní hry. Ano, nyní jsou v hezčí a vyšší kvalitě, ale stále se musíme ptát, zda by neměly být součástí základní hry, a ne prodávány jako dodatečný placený obsah. Není překvapením, že hráči na tuto situaci reagují velmi negativně.

Legacy Deity Portrait Pack má v tuto chvíli na Steamu pouhých 16 % pozitivních recenzí. Přídavek kritizují dokonce i ti, kteří ho získali zdarma v rámci dražší edice, kterou si zakoupili. Samotné DLC navíc nijak výrazně neovlivňuje hratelnost a jde pouze o kosmetický doplněk. Vrhá to na celý remake Age of Mythology zbytečný stín a mnoho hráčů v tom vidí symbol chamtivosti velkých vydavatelství, která se nestydí své věrné fanoušky ždímat až na dřeň.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama