Chcete hry zdarma? Stačí sledovat reklamy. Takhle jednoduše bychom mohli získat Game Pass
i Zdroj: Bethesda Game Studios
Novinka Chcete hry zdarma? Stačí sledovat reklamy. Takhle jednoduše bychom mohli získat Game Pass

Chcete hry zdarma? Stačí sledovat reklamy. Takhle jednoduše bychom mohli získat Game Pass

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 12. 2023 17:00

Už v roce 2024 by Microsoft mohl světu představit novinku, jak získat Game Pass zcela zdarma. Nyní už jen záleží, jak dopadne průzkum mezi hráči.

Reklama

Hry zdarma v dnešní době? Ty víceméně dostáváme především na Epic Games Store, sem tam něco málo na Steamu či GOGu. Nějak se ale zapomíná na konzolisty, kteří tituly zdarma dostává pouze v rámci předplatného. Co takhle ale získat celý Game Pass bez toho, aniž bychom zaplatili jedinou korunu? Právě to by se mohlo stát skutečností už v roce 2024. 

Podle nedávného vyjádření finančního ředitele Microsoftu Tima Stuarta, to vypadá, že bychom mohli velmi jednoduše využívat služeb Game Passu zdarma, a to sledováním 15minutových reklam během hraní. Prakticky by to mohl fungovat jako v případě sledování televize, kde každou chvíli vyskočí reklamy, o které bohužel nestojíme, vytrpět je ale musíme.

Game Pass výměnou za reklamy

Microsoft provedl průzkum mezi uživateli Xboxu v rámci Insider Programu, kde zjišťoval, zdali by hráči stáli o Game Pass zdarma výměnou za sledování například 15minutových reklam. Otázka na Vás, preferovali byste raději Game Pass bez reklam za měsíční poplatek, nebo byste raději využili této služby zdarma s tím, že by na vás vyskakovaly reklamy? 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama