Chystá se Fallout 3 Remaster? Todd Howard naznačil, že by mohlo vznikat více projektů Fallout
i Zdroj: Bethesda Game Studios
Novinka Chystá se Fallout 3 Remaster? Todd Howard naznačil, že by mohlo vznikat více projektů Fallout

Chystá se Fallout 3 Remaster? Todd Howard naznačil, že by mohlo vznikat více projektů Fallout

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 5. 2024 07:00

Todd Howard v jednom z rozhovorů naznačil, že by pod Bethesdou mohlo vznikat hned několik projektů značky Fallout. Dříve se díky uniklým dokumentům mluvilo o Fallout 3 Remastered.

Reklama

O úspěchu televizního seriálu Fallout je zbytečné hovořit, více než 65 milionů sledujících mluví sami za sebe, i většina z vás pravděpodobně již seriál dokoukala. Nicméně, tento úspěch přilákal jak staré, tak zcela nové hráče k předchozím hrám, jako je Fallout 3, Fallout 4 a Fallout 76. Toho si samozřejmě všiml aktuální vlastník značky, Xbox, a údajně jedná o co nejrychlejším vydání Fallout 5. I o tom jsme již psali a zdá se, že by tento díl mohl vyvinout jiné studio než Bethesda; naší tipovanou volbou je Obsidian, která stojí za skvělým Fallout: New Vegas.

S Falloutem nyní na každém rohu si mnoho novinářů a hráčů začíná klást otázky i na vedení Bethesdy, zejména na Todda Howarda, který má co dělat, aby odpověděl na všechny dotazy. Pro server Kinda Funny Games uvedl:

Neustále dostávám dotazy na Fallout 76, na nový Fallout a jak řešíme tenhle problém a co budeme dělat potom. Kdyby to šlo, tak lusknu prsty a všechny naše projekty budou venku.

Fallout 5 vypadá na Unreal Engine 5 naprosto fantasticky
i Zdroj: Ghost Design

Fallout 5 vypadá na Unreal Engine 5 naprosto fantasticky

Podívejte na fanouškovský projekt, který ukazuje, jak by to vypadalo, kdyby očekávaný Fallout 5 běžel na novém Unreal Engine…

23. 4. 2024 15:30

Jeho vyjádření by mohlo naznačovat, že Bethesda aktuálně pracuje na více, než jednom Falloutu, přičemž má jít o 5. díl, ten je však roky daleko a aktuálně se s ním nepočítá dříve, než v roce 2030. Nutno samozřejmě podotknout, že díky sporu mezi Sony a Microsoftem vyšlo najevo, že by ve vývoji měl být oficiální Fallout 3 Remaster, je právě toto, ten další projekt? Zmínka o vylepšené verzi Fallout 3 se objevila v dokumentu, který například označil také další neoznámené hry, jako třeba The Elder Scrolls 4: Oblivion Remake, Dishonored 3 nebo Ghostwire: Tokyo 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama