Contraband Novinka Contraband od tvůrců Just Cause 4 se prý bude točit hlavně kolem automobilů

Contraband od tvůrců Just Cause 4 se prý bude točit hlavně kolem automobilů

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 2. 2022 17:02

O projektu Contraband od Avalanche Studios jsme slyšeli naposledy během oznámení v červnu 2021. Info doplňuje insider.

Reklama

Ještě si vzpomenete na v létě 2021

oznámené Contraband

, které připravuje ve spolupráci Avalanche Studios (tvůrci Just Cause 4 či Mad Max) a Xbox Game Studios? Během konference toho příliš nezaznělo, a tak to bohužel zůstalo do dnes. Z oficiálních stránek se dozvíme pouze to, že půjde o akční hru v otevřeném světě, konkrétně se podíváme do fiktivního státu Bayan v 70. letech minulého století.

Na další oficiální informace si pravděpodobně hráči musí počkat až na nějakou větší konferenci Xboxu, nicméně po delší době o sobě dal vědět insider Jez Corden, ke kterému se údajně dostaly střípky informací. Co prozradil?

Contraband nebude klasickou akční řežbou, hra má být kompletně o vozidlech, i právě proto jich hned několik vidíme v přiloženém, prozatím jediném traileru. Těšit se máme na vylepšení vozů ve všech směrech ( možná inspirace u Mad Max? ), honičky a dokonce souboje. Vše bude o pašeráctví, naplánujete loupež a jde se na věc, v cestě Vám ale vždy budou stát další překážky. Chybět zde nebudou samozřejmě zbraně, ty ale využijeme pouze v soubojích s nepřáteli. 

Contraband je dle slov tvůrců tou nejambicióznější hrou, na které kdy pracovali. Vývoj má na starosti 3x více lidí, než na bohužel zpackaném Just Cause 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama