Counter Strike 2 je konečně dostupný pro všechny. Vychází plná verze hry
i Zdroj: Valve Corporation
Counter Strike 2 Novinka Counter Strike 2 je konečně dostupný pro všechny. Vychází plná verze hry

Counter Strike 2 je konečně dostupný pro všechny. Vychází plná verze hry

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 9. 2023 09:00

Už žádné další 'uzavřené' testování! Counter Strike 2 je nyní dostupný pro všechny hráče. Pojďme si v článku připomenout ty nejdůležitější novinky a inovace, které Valve do nového Counter Strike přineslo.

Reklama

Společnost Valve dnešní půlnocí spustila plnou verzi Counter Strike 2. Datum vydání se mírně opozdilo, původní plán byl cílil na léto 2023, nakonec ale přichází až nyní. Hru je možné získat zcela zdarma v obchodě Steam, pokud jste však měli nainstalovaný Counter Strike: Global Offensive, upgraduje se vám na CS2 - a to včetně celého inventáře, kde někteří mohou mít vzácné skiny a další předměty.

Přednosti CS2

O novinkách a inovacích jsme psali už dříve, nebude na škodu si je však připomenout. Co nového si pro nás Valve v rámci CS2 připravilo? 

  • Source 2 Engine: Velkou novinkou je přechod na Source 2 Engine, čímž docílíme inovací níže - a dalších vylepšení do budoucna.
  • Dýmovnice: Jednou z největších novinek je kompletně přepracovaná fyzika a vzhled smoku (dýmovnice). Tou největší změnou však bude možnost "rozehnání kouře" a to střelbou skrze něj. Zbavit se dýmovnice kompletně pak můžeme vhozením granátu.
  • Servery: Díky nové architektuře budou servery zaznamenávat prakticky "každý krok" každou sekundu, nikoliv "jednou za čas". Server bude detektovat každý výstřel, hozený granát nebo pohyb. Hráči tím získají mnohonásobně lepší odezvu a zvýší se tím přesnost v každém ohledu.
  • Grafika: Hra dostanou vylepšené nasvícení, odlesky a detaily map, další projdou většími změnami. Například mapa Overpass je vytvořena od základu a naplno využije síly Source 2 Engine.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama