Crimson Desert Novinka Crimson Desert se předvedlo na nádherných záběrech. Datum vydání je ale stále záhadou

Crimson Desert se předvedlo na nádherných záběrech. Datum vydání je ale stále záhadou

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 8. 2023 13:30

Po dlouhých letech čekání na sebe konečně upozornilo ambiciózní MMORPG Crimson Desert od Pearl Abyss. Autoři přijeli na Gamescom s velmi slušným gameplayem a rozhodně jde o jednu z nejlepších her, kterou jsme zde prozatím mohli vidět.

Reklama

Jestli jsme se na Gamescom 2023 na něco těšili, tak to rozhodně byla MMORPG hra Crimson Desert od Pearl Abyss studia. A jak tvůrci slíbili, tak dodrželi, hru skutečně po dlouhém čekání znovu ukázali veřejnosti a výsledek? Vypadá to sakra dobře. Nové, zhruba 4 minutové video zachycuje prakticky vše, na co se můžeme ve finále těšit, nechybí pohled na skvělé grafické zpracování, animace, speciální efekty nebo soubojový systém. Líbí se nám také možnost rybaření a vyzdvihnout musíme i originální zvěř (příliš se nepodobá jiným hrám).

Autoři prozradili, že hra míří dle očekávání na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S, ovšem datum vydání - ani přibližný neprozradili. Soudě ale dle gameplay záběrů, bude vývoj daleko a rok 2024 by nás nepřekvapil. Jak se vám Crimson Desert líbí? Dejte nám vědět.

Galerie

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama