Croak je pohádková plošinovka, na které se podíleli tvůrci Cupheada nebo Ricka a Mortyho
i Zdroj: WoodRunner Games
Novinka Croak je pohádková plošinovka, na které se podíleli tvůrci Cupheada nebo Ricka a Mortyho

Croak je pohádková plošinovka, na které se podíleli tvůrci Cupheada nebo Ricka a Mortyho

David Vondráček

David Vondráček

Indie studio WoodRunner Games chystá svou první hru z názvem Croak. Půjde o ručně kreslenou plošinovku, se kterou pomáhali lidé, kteří stojí za hrou Cuphead a show Rick a Morty.

Reklama

Croak je pohádková hra, která vypráví příběh o prokletém království a princi, jenž byl proměněn v žábu. Kromě něj se ve hře objeví i desítky rozmanitých pohádkových postav, které nám budou pomáhat nebo proti nám bojovat. Ačkoliv se jedná o čistou plošinovku, čekají nás souboje s bossy, které mají být opravdovou výzvou. Kromě toho Croak otestuje naše reflexy, schopnosti i myšlení. S vývojem hry Croak pak pomáhali tvůrci hry Cuphead nebo show Rick a Morty.

Proč byl ale princ vůbec proklet? Tuto záhadu budeme muset ve hře Croak odhalit. Při prozkoumávání království budeme potkávat poddané, kteří se také proměnili ve zvířata. Naším cílem bude dostat se zpět do hradu. Cesta nás provede různými oblastmi, z nichž každá má svůj vlastní herní šmrnc. Projdeme bažiny, strašidelné doly, zasněžené horské pásmo a pokusíme se dosáhnout prokletého hradu. Odemkněte tajné oblasti a objevte sběratelské předměty, které Croak nabídne.

„ 🐸 Croak je svižná a náročná a přesná plošinovka s inovativním drapákovým mechanikem. Použijte princův jazyk k pobíhání a poskakování po stovkách ručně vyrobených místností. Manipulujte s prostředím při procházení odlišnými biomy, z nichž každý má jedinečné herní mechanismy a bossy."  Tento popisek si o hře můžete přečíst na Steamu.

Croak je ještě ve vývoji, datum vydání tak ještě oznámeno nebylo. Hra by se však kromě PC měla objevit i na konzolích. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama