Crown Wars: The Black Prince je nová tahová strategie, ve které vedeme vlastní království proti temnotě
i Zdroj: Artefacts Studio
Novinka Crown Wars: The Black Prince je nová tahová strategie, ve které vedeme vlastní království proti temnotě

Crown Wars: The Black Prince je nová tahová strategie, ve které vedeme vlastní království proti temnotě

David Vondráček

David Vondráček

17. 4. 2024 09:00

Artefacts Studio za sebou už jednu úspěšnou takovou strategii má, nyní přichází s další. Tentokrát se vydáme do Francie ve 14. století. Co můžeme čekat od Crown Wars: The Black Prince?

Reklama

Příběh se odehrává ve Francii za doby stoleté války. Celou zemi pustoší rytíři a bandité. Ve stínech těchto událostí ale číhá daleko větší zlo. Tajemný řád, který střádá plány a sbírá sílu pro svůj plán. Je jen na nás, abychom tomu zabránili. K tomu vám pomůže váš vlastní hrad, kde se bude odehrávat do nejdůležitější. Právě tady totiž budeme verbovat nové vojáky, abychom je následně vycvičili a vybavili, než je pošleme do boje.

Právě z našeho hradu budeme vysílat naše oddíly do boje po Francii. Kromě klasického středověku se můžeme těšit i na okultismus a černou magii. To vše ve velké kampani, ve které se kombinuje historie s prvky fantasy. Samotná hra pak probíhá tak, že poskládáte tým o šesti vojácích, různých tříd. K dispozici tak budete mít třeba křižáka, střelce nebo alchymistu. Správná kombinace vašeho týmu a využití jejich předností bude klíčové proto, abyste svou tahovou bitvu vyhráli. Ne vždy se to ale může povést. Celkově můžete mít k dispozici až padesát společníků, přičemž každému můžete vybrat vzhled, jméno i identitu. Také je můžete vybavit různými zbraněmi, který má být hned několik desítek.

Nepůjde ale jen o boj napříč Franckou říší. Některé mise budou vyžadovat, abyste své nepřátele zajali živé, jinde zase budete dělat doprovod významným osobám tehdejší doby. A nezapomeňte, že i váš vlastní hrad bude potřebovat péči a bude se rozvíjet. 

"Válka vládců stále zuří. Rytíři a bandité jsou jako utržení ze řetězu a zanechávají za sebou jen zkázu. Vyjdi ze svého opevněného hradu a staň se vládcem, který vede vojska do bitev proti silám zla v této tahové hře založené na taktice a strategii.„ Takto o hře píše popisek na Steamu. 

Crown Wars: The Black Prince mělo dorazit už v minulém roce, nakonec se ho ale dočkáme až 23. května letošního roku. Kromě PC dorazí hra i na PS5, Nintendo Switch a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama