Cyberpunk 2 bude více američtější díky studiu v Bostonu
i Zdroj: CD Projekt RED
Cyberpunk 2077 Novinka Cyberpunk 2 bude více američtější díky studiu v Bostonu

Cyberpunk 2 bude více američtější díky studiu v Bostonu

Jakub Dohnanský

Jakub Dohnanský

30. 6. 2024 13:00
Platformy Xbox Xbox Series X/S Windows PC PlayStation PlayStation 5

O vývoji nového Cyberpunku již víme. Vývojáři si uvědomili své chyby z prvního dílu v autentičnosti americké společnosti. To by ale neměl být problém v díle druhém.

Reklama

V novém dílu AnsweRED se výkonný producent Dan Hernberg trochu rozpovídal o budoucnosti nového Cyberpunku 2. Myslí si, že by dávalo smysl, kdyby se nový díl vyvíjel v Americe, konkrétně v Bostonu.

Cyberpunk je jasný americký příběh. Má hodně punkové energie a byl i napsaný Američanem, takže nám přijde správné, aby nový díl byl právě vyvíjen v Americe.

Zástupce herního ředitele Paweł Sasko uvedl několik příkladů, proč Cyberpunk občas naruší americkou atmosféru, o kterou se vývojáři snaží.

Například poklopy pro kanalizace na silnicích. Onehdy jsem viděl příspěvek na Redditu, kde hráč ukázal, že takhle tyto poklopy v Americe nevypadají. A měl pravdu, takhle vypadají v Evropě. To ukazuje rozdíly v kulturách.

V celém podcastu se zabývali rozdíly mezi evropskou a americkou kulturou a také vysvětlili důvod, proč vývoj nového dílu bude probíhat v pobočce v Bostonu. I když my, kteří žijeme blízko vývojářů, tyto rozdíly moc nepoznáme, je hezké vidět, že CD Projekt Red se soustředí na detaily, které mají za úkol vytvořit správnou atmosféru a vtáhnout nás do děje.

Celý Podcast si můžete poslechnout níže:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama