Cyberpunkové Neo Berlin 2087 se předvedlo na nových záběrech
i Zdroj: Elysium Game Studio
Neo Berlin 2087 Novinka Cyberpunkové Neo Berlin 2087 se předvedlo na nových záběrech

Cyberpunkové Neo Berlin 2087 se předvedlo na nových záběrech

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Fanoušci cyberpunku, pomalu se blíží další příběhová hra. Po delší době tu máme zbrusu nové záběry z Neo Berlin 2087 od studia Elysium Game Studio.

Reklama

Elysium Game Studio se s fanoušky podělilo o zbrusu nové záběry z cyberpunkové hry Neo Berlin 2087. Vidět můžeme zhruba dvouminutový gameplay trailer, který pravděpodobně láká na delší gameplay záběry, jež se objeví na Gamescomu 2024. Video se zaměřilo jak na cut-scény, tak slušnou akci.

Nicméně hra schytává v komentářích na YouTube celkem slušný hate, lidé si například stěžují na “velmi špatnou grafiku” nebo až přehnaně lesklé textury, aby se snad hra zdála “hezčí”. Názor si ale každý musí udělat sám, dejte nám vědět, jak se vám nová ukázka líbí.

Neo Berlin 2087

Příběh začíná temné a zlověstné noci, kdy se Neo Berlin po brutální vraždě šéfa policejního oddělení ponoří do chaosu. Záhadný Nolan, brilantní detektiv s pohnutou minulostí, má za úkol najít a ochránit dceru policejního šéfa, potenciální klíč k odhalení tajemství smrti jejího otce. Se svými nejmodernějšími technologiemi, zbraněmi a jedinečnými schopnostmi se Nolan vydává na nebezpečnou cestu, aby Natalie co nejrychleji našel.

Neo Berlin 2087 mělo vyjít v průběhu roku 2024 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Každopádně máme tu druhou polovinu měsíce srpen a stále neznáme pevné datum.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama