Další lidé promluvili o chystaném Counter Strike 2
i Zdroj: Spite.cz
Counter Strike 2 Novinka Další lidé promluvili o chystaném Counter Strike 2

Další lidé promluvili o chystaném Counter Strike 2

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 3. 2023 14:46

Oznámení hry má být velmi blízko, pořád se ale neví, zda-li jde o zbrusu nový díl nebo jen vylepšenou verzi současného CS:GO.

Reklama

Již minulý týden se objevila informace, že by Valve pravděpodobně mohlo chystat přechod současného Counter Strike: Globbal Offensive na nový engine, konkrétně na Source 2 Engine. O tomto upgradu se mluvilo v minulosti několikrát, tak že by konečně přišla ta dlouho očekávaná chvíle?

Zdá se, že ano, potvrdilo to několik důvěryhodných zdrojů, nyní včetně esportového komentátora Richarda Lewise. Ten navíc prozradil, že ještě tento měsíc by mělo dojít na betaverzi nového dílu, doslova zmiňuje Counter Strike 2. Prozradil pak také fakt, že nový díl má nabídnout servery se 128 tickratem, nebo že vydání hry je naplánované na 1. dubna 2023.

Vzhledem k současné popularitě, hodnotám skinů apod. v Counter Strike: Globbal Offensive, neočekáváme zbrusu nový díl, ale spíše jeho "vylepšenou" verzi, která zcela jistě přejde na nový Source 2 Engine. Hráči se mají těšit na lepší grafiku a hratelnost, ale také na zvýšené HW požadavky. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama