Další přešlap DICE s Battlefield 2042. Podpořili režim, který byl doslova XP farmou
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka Další přešlap DICE s Battlefield 2042. Podpořili režim, který byl doslova XP farmou

Další přešlap DICE s Battlefield 2042. Podpořili režim, který byl doslova XP farmou

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 1. 2022 16:12

Studiu DICE se líbil fanouškovský režim se zombíky a tak jej přidal mezi oficiální. Ukázalo se, že jde o XP farmu a tak jej znovu stahli zpět.

Reklama

Battlefield 2042 je prakticky od samého vydání kritizován ze všech stran, což už měsíce před vydáním předpokládali insideři. Hráči si stěžují na mapy, grafickou stránku, několik chybějících mechanik či nelogicky vytvořenou statistiku/tabulku, která neukazuje počet smrtí. 

A na místo toho, aby studio DICE, které je zodpovědné za Battlefield 2042 situaci napravovalo a hráče jen těšilo, přišel další přešlap. Fanoušci vytvořili režim, kde se hráči, maximálně ve čtyřech utkají s hordami zombies. Právě zombíci jsou mezi hráči dlouhodobě populární a DICE tento fakt z nepochopitelných důvodů ignoruje. Přesto se i tvůrcům hry režim zamlouval a tak jej přidal do oficiální nabídky.

A netrvalo to dlouho a hráči si všimli, že jde o dokonalou farmu XP, proti které právě DICE dlouhodobě bojuje. Za každou smrt zombíka hráč dostal body za zabití, což u takové hordy udělá pěkných pár stovek bodů za malou chvíli. Toho si nakonec DICE všimlo a po asi 20 hodinách režim odstranilo a nahradilo jej Gun Game.

"Režim jsme odstranily. Musí splňovat standardy Battlefieldu a potřebuje být ještě nějakou dobu ve vývoji."

Je tedy možné, že se režimu Zombies ještě dočkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama