Další Star Wars projekt byl zrušen. Seriál Star Wars: Lando se vydání nedočká
i Zdroj: Disney
Filmy a seriály Novinka Další Star Wars projekt byl zrušen. Seriál Star Wars: Lando se vydání nedočká

Další Star Wars projekt byl zrušen. Seriál Star Wars: Lando se vydání nedočká

Richard Šimáček

Richard Šimáček

Produkční gigant Disney zeštíhluje svůj rozpočet, a proto byl zrušen další Star Wars projekt. Seriál Star Wars: Lando byl nadobro zrušen.

Reklama

Star Wars jako franšízi se poslední dobou příliš nedaří. Seriál Star Wars: Acolyte schytal velkou vlnu kritiky a vydání dalšího kvalitního Star Wars obsahu je v nedohlednu. Disney před necelým rokem oznámilo mnoho nových Star Wars projektů, ale jak plyne čas, neustále ruší další seriály. Nejnovější obětí úspor se nyní stal seriál Star Wars: Lando.

Ten měl sledovat mladého oblíbeného pašeráka Landa Calrissiana. Časově se měl seriál odehrávat ve stejné době, ve které se odehrával film Solo: Star Wars Story, což byl jeden z nejhorších Star Wars filmů podle hodnocení diváků.

Tento rok se dočkáme jen jednoho Star Wars seriálu, a tím je Star Wars: Skeleton Crew, který vyjde 3. prosince. Už příští rok by ale měla vyjít druhá série jednoho z nejlepších Star Wars seriálů, Andora. O dalším seriálovém esu Mandalorianovi bohužel zatím nic nevíme, ale další série by se dočkat měl. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama