DayZ Frostline dostalo cenovku a datum vydání, vyjde v češtině
i Zdroj: Bohemia Interactive
DAYZ Novinka DayZ Frostline dostalo cenovku a datum vydání, vyjde v češtině

DayZ Frostline dostalo cenovku a datum vydání, vyjde v češtině

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

DayZ Frostline vyjde skutečně ještě letos. České studio Bohemia Interactive navíc prozradilo cenovku a ukázalo zbrusu nové gameplay záběry.

Reklama

Bohemia Interactive oficiálně oznámila datum vydání a finální cenovku očekávaného rozšíření DayZ Frostline. DLC dorazí 15. října 2024 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Co se týče cenovky, Frostline bude dostupné za zhruba 677 Kč.

Pojďme si připomenout, co vlastně DayZ Frostline nabídne a omrknout nový, pár dnů starý gameplay. Hráči se dočkají zbrusu nové mapy o velikosti 83 km², která jak jistě už víte, je promrzlá a podmínky zde by měly být podstatně složitější (a tvůrci upozorňují, netravte moc času kolem sopek). Ve hře se objeví nové předměty, zvěř i zbraně. Co však spoustu našich čtenářů zklamalo, jsou opakující se budovy z klasického DAYZ, s čímž my souhlasíme, rozhodně nám tvůrci mohli nabídnout nové modely domů.

DayZ Frostline

Vyprav se na zasněžené souostroví zvané Sachal s impozantní rozlohou 83 km² (když nepočítáme ledovce). Zimní divočina, ze které se tají dech, přináší nové výzvy i příležitosti k přežití. V tomhle strhujícím dobrodružství se stejně nebezpečným protivníkem jako ostatní přeživší a nakažení stává sama příroda.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama