Death Relives je nová hororovka, ve které čelíme aztéckému bohovi
i Zdroj: Nyctophile Studios
Novinka Death Relives je nová hororovka, ve které čelíme aztéckému bohovi

Death Relives je nová hororovka, ve které čelíme aztéckému bohovi

David Vondráček

David Vondráček

11. 2. 2024 10:00

Indie studio Nyctophile Studios se chystá vydat svou první hru. Půjde o lineární hororovku, kde je cílem zachránit vaši matku. To vše na revolučním Unreal Engine 5.

Reklama

Co nás čeká? Zápletka hry je vlastně jednoduchá. Jmenujete se Adrian a vaše matka má být obětována pradávným aztéckým bohům, a my tomu musíme samozřejmě zabránit. Jak velkou šanci má ale obyčejný člověk proti bohovi?

Ve hře samotné půjde vesměs o 3D akční průzkum s prvky hororu. Určitá obrana k dispozici sice bude, spoléhat se ale budeme hlavně na stealth a schovávání, neboť nepřítel nebude rozhodně jenom jeden a proti hlavnímu záporákovi se budeme bránit jen těžko. Kromě toho nás ale čeká i výlet to historie. Navštívíme skutečná historická místa z aztécké mytologie a dozvíme se něco málo o tom, jak to v jejich civilizaci fungovalo. Zachraňte vaši matku a pošlete jednoho aztéckého boha na věčnost, nebo si nechte od něj zlámat pár kostí, znovu a znovu. 

"Připravte se na to, abyste viděli svět očima mladé osoby, která se snaží uniknout životu z rukou aztéckého boha Xipe Toteca. Čeká vás chaotický zážitek s prvky hrůzy a přežití.„ Tohle se o hře píše na Steamu.

Hra by měla vyjít během první poloviny letošního roku. Demo ze hry si už ale můžete vyzkoušet už nyní. Hra bohužel v češtině nebude, na druhou stranu je v plánu na PC, PS4 a PS5 Xbox One a Xbox X/S serie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama