Destiny 2 se v únoru dočká obsahu z Mass Effectu
i Zdroj: Bungie
Destiny 2 Novinka Destiny 2 se v únoru dočká obsahu z Mass Effectu

Destiny 2 se v únoru dočká obsahu z Mass Effectu

Richard Šimáček

Richard Šimáček

31. 1. 2024 08:00

Společnost Bungie oznámila spolupráci s EA na crossoverové akci Destiny 2 a Mass Effectu, která se uskuteční 13. února. Hráči Destiny 2 si tak užijí obsahu z Mass Effectu.

Reklama

Balíček Normandy Crew Bundle bude k dispozici v herním obchodě Eververse a bude obsahovat sadu brnění N7 inspirovanou velitelem Shepardem pro Titány, sadu Vakarian inspirovanou Garrusem pro Lovce a sadu Shadow Broker inspirovanou Liarou pro Warlocky.

Na oslavu tohoto partnerství si budou moci všichni hráči vyzvednout alianční balíček, který bude obsahovat vylepšenou obrannou schránku Ghost Shell, alianční loď Scout Frigate a alianční výsadkovou loď Sparrow, které budou k dispozici zdarma. Zapište si tedy do kalendáře den 13. února.

O Mass Effectu jsme dlouho nic neslyšeli, i když se stále mluví o novém pokračování. Na oficiální představení hry včetně plnohodnotného traileru si budeme muset ještě dlouho počkat, jelikož studio Bioware, které má tuto sérii na svědomí, prochází momentálně krizí a většina lidí, co pracovala na původních dílech Mass Effectu, už studio opustila.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama