Deviation Games má pracovat na AAA FPS střílečce
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Deviation Games má pracovat na AAA FPS střílečce

Deviation Games má pracovat na AAA FPS střílečce

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 2. 2022 06:53

Ex-tvůrci Call of Duty: Black Ops založili vlastní studio Deviation Games a údajně chystají ambiciózní FPS střílečku, co o ni víme?

Reklama

Zhruba v polovině minulého roku se během konference Summer Game Fest 2021 představilo zbrusu nové herní studio Deviation Games a rovnou oznámilo partnerství s PlayStationem na jednom pódiu, v jakém rozsahu však není do dnes jasné, stejně tak informace o první připravované hře. Deviation Games je převážně složeno z vývojářů ze studia Treyarch, které připravilo Call of Duty: Black Ops a Black Ops 2.

Nicméně nyní pravděpodobně vypluly první informace na povrch, kanál @oopsLeaks, který často přináší informace s předstihem prozradil několik údajně základních věcí, zdroj však neuvadí. Každopádně, Deviation Games má připravovat ambiciózní FPS, AAA střílečku (což se vzhledem k bohatým zkušenostem vývojářů díky Call of Duty dalo čekat). Aktuálně je ve velmi rané fázi vývoje, k odhalení ale má dojít už v roce 2023, vydání na nespecifikované platformy se prý plánuje na rok 2024.

Těšit se máme jak na příběhovou linku, tak propracovaný multiplayer, dle samotných slov vývojářů, prý „ zanechá v průmyslu nesmazatelnou stopu “, to jsou velmi silná slova, přeci jen dnes přinést do FPS stříleček něco opravdu revolučního nebude jednoduché. Deviation Games prý mají v plánu hru udržovat roky aktivní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama