Do Cyberpunk 2077 míří větší opravný patch 2.11
i Zdroj: CD PROJEKT RED
Cyberpunk 2077 Novinka Do Cyberpunk 2077 míří větší opravný patch 2.11

Do Cyberpunk 2077 míří větší opravný patch 2.11

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 1. 2024 14:45

Hráči Cyberpunk 2077 a Phantom Liberty se dočkají důležitých oprav. Aktualizace 2.2 zahrnuje nespecifikované menší, ale i větší zásahy, o několika už ale víme.

Reklama

Studio CD Projekt RED stále aktivně pracuje na vývoji hry Cyberpunk 2077. Po úspěšném vydání skvělého DLC s názvem Phantom Liberty se nyní připravuje aktualizace 2.2, která přinese několik klíčových oprav. Podívejme se společně na nejzásadnější změny. Update dorazí v průběhu příštího týdne, kdy se také dočkáme kompletního seznamu změn.

  • Dokončovací údery: Tvůrci zapracují na animacích a s aktualizací dostaneme dokončovací údery. Týká se to samozřejmě pouze zbraní na blízko - zdali ale všech, to nevíme, jistotou bude katana.
  • Mr. Hands: Známá postava Mr. Hands, která se objevila jak v Cyberpunk 2077, tak Phantom Liberty, se některým hráčům během questu nehýbe, doslova stojí jak přikovaný, patch by jej měl rozpohybovat.
  • Vozidla: Hráči hlásili problémy s přivoláním aut. I to by měl zahrnovat chystaný patch. 

Cyberpunk 2

V CD Projekt RED se aktuálně pracuje na několika projektech, přičemž Cyberpunk 2 je mezi nimi. Vše je teprve na samotném začátku a o hře pravděpodobně nějakou dobu neuslyšíme. Každopádně se nyní objevila jedna zajímavá informace, Cyberpunk 2 prý dostane multiplayer. To v tuto chvíli nikdo oficiálně nepotvrdí, na vše je čas a plánů je jistě spousta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama