Dead Island 2 Novinka Do Dead Island 2 míří DLC Haus. Máme první screeny a datum vydání

Do Dead Island 2 míří DLC Haus. Máme první screeny a datum vydání

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 10. 2023 09:00

Dead Island 2 ještě neřeklo poslední slovo. Dambuster Studios a vydavatelství Deep Silver právě oznámily, že expanze Haus dorazí 2. listopadu. Těšit se můžeme na zbrusu novou oblast zvanou Haus, nové zbraně i nakažené. V článku jsou první screenshoty a videa.

Reklama

Aktualizace: Těsně po dopsání článku se objevilo několik gameplay trailerů. Ty ukazují například nově přidanou kuši či pohled na oblast Haus. Gameplay trailer přikládáme ihned po tuto aktualizaci a do náhledu článku.

Dead Island 2 je venku bezmála půl roku a o hře už neslyšíme nikde ani slovo. To by se však brzy mohlo změnit. Bambuster studio právě oznámilo, že chystaná expanze Dead Island 2: Haus vyjde již 2. listopadu. Na co se v rámci rozšíření můžeme těšit? Koukneme se konkrétně na místo zvané Haus, kde řádí obávaný kult řízený miliardáři. Žádné další detaily neznáme, dokonce chybí i trailer. K dispozici je pouze galerie čtyř screenshotů.

Neočekávejte běžnou zombie akci, kterou pravděpodobně od značky Dead Island očekáváte. Dodatečné DLC působí dosti sci-fi a díky psycho-zombies tak i vypadá. Zmíněná oblast Haus je zbrusu novou lokací. Těšit se pak můžeme na nové zbraně a ještě šílenější nakažené. Další informace vám přineseme již brzy.

Galerie

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama