Do Sea of Thieves míří nový anti-cheat
i Zdroj: Xbox / Rare
Sea of Thieves Novinka Do Sea of Thieves míří nový anti-cheat

Do Sea of Thieves míří nový anti-cheat

Ladislav Klimeš

Ladislav Klimeš

10. 3. 2024 12:00

Do Sea of Thieves míří mid-season update, který přináší několik důležitých změn. Například hráči Safer Seas módu již nebudou muset mít předplatné Xbox Game Pass ani PS+.

Reklama

Vývojáři z Rare oznámili, že jejich pirátská akce Sea of Thieves obdrží mid-season update. Hlavní novinkou je přidání Easy Anti-cheatu od Epicu. Tento Anti-cheat používají například Fortnite a Apex Legends. Společně s přidáním Anti-cheatu vývojáři oznámili, že pro hraní v módu Safer Seas nebude nutné mít předplatné Xbox Game Pass. Nutno dodat, jelikož je Sea of Thieves čistě online hrou, na Xboxu bylo toto potřeba. To už nyní neplatí pro mód Safer Seas. Safer seas je mód, ve kterém má pirátská posádka mapu celou pro sebe. Nehrozí tedy útoky ze strany jiných hráčů, byť za cenu nižších odměn. 

Do Sea of Thieves míří nový anti-cheat
i Zdroj: Rare Ltd

S přicházející PS5 verzí bylo taktéž oznámeno, že tato verze nebude potřebovat předplatné Playstation Plus pro mód Safer Seas. Pro hraní na běžných serverech ale hra bude stále vyžadovat předplatné na obou konzolích.

Sea of Thieves je akční dobrodružná videohra, ve které hráči přebírají roli pirátů, kteří prozkoumávají otevřený svět plný exotických ostrovů, legendárních pokladů a nebezpečných mořských dobrodružství. Hra je zaměřena na spolupráci mezi hráči a umožňuje vytváření posádek, plavby na lodích, boje s ostatními hráči nebo lovení pokladů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama