Doom a Doom 2 dostaly zbrusu nové edice, zahrnují několik novinek
i Zdroj: id Software / Nightdive Studios
DOOM 2 Novinka Doom a Doom 2 dostaly zbrusu nové edice, zahrnují několik novinek

Doom a Doom 2 dostaly zbrusu nové edice, zahrnují několik novinek

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Tohle je skutečná paráda. Bethesda právě vydala zbrusu novou edici legendárních her Doom a Doom 2 v jedné kolekci, která přináší spoustu novinek.

Reklama

V současné době probíhá oblíbený Quakecon, kde se hráči každoročně dozvídají nové informace o nejrůznějších hrách spadajících pod ZeniMax Media. Nicméně hned první den přišlo oznámení, které asi nikdo nečekal. id Software a Nightdive Studios oznámily a rovnou vydaly zbrusu novou edici DOOM + DOOM 2: Enhanced Edition. Ta je už nyní dostupná zdarma všem na všech platformách, kteří již původní DOOM a DOOM 2 mají zakoupené. Pro všechny ostatní je k dispozici v obchodech v ceně 10 euro. 

Obě hry budou součástí jednoho balíčku, který obsahuje Doom, Doom 2, nový Deathmatch balíček s 25 mapami a šest bonusových epizod.

Nové funkce a vylepšení

Zahrnují online multiplatformní deathmatch a kooperaci až pro 16 hráčů, s podporou modů pro jednoho hráče a integrovaným prohlížečem modů přímo ve hře. Hráči si mohou vybrat mezi původními MIDI soundtracky z DOOM a DOOM 2 nebo moderními verzemi IDKFA od Andrewa Hulshulta, včetně nových nahrávek pro DOOM II. Vylepšený výkon s vícevláknovým vykreslováním umožňuje hraní ve 4K a 120 FPS na Xbox Series X|S, PC a PlayStation 5

Hra nyní využívá KEX Engine, který díky kompatibilitě se zdrojem BOOM umožňuje publikaci stovek komunitních modů vytvořených za posledních 25 let. Součástí jsou také možnosti usnadnění.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama