Dragon Age: The Veilguard v novém traileru, očekávané RPG dorazí letos
i Zdroj: BioWare
DA: The Veilguard Novinka Dragon Age: The Veilguard v novém traileru, očekávané RPG dorazí letos

Dragon Age: The Veilguard v novém traileru, očekávané RPG dorazí letos

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 6. 2024 13:30

Chystané Dragon Age, které se posledních pár let prezentovalo jako Dreadwolf, mění název na Dragon Age: The Veilguard. Nový parádní trailer plný akce pak prozrazuje i datum vydání.

Reklama

Jedna z dalších spekulací se potvrdila. Ještě před zahájením Summer Game Festu se tvrdilo, že by právě zde mohlo dojít k podrobnostem kolem nového Dragon Age. Hra se zde skutečně objevila a mnohé překvapila. 

V první řadě je nutné podotknout, že nakonec nevyjde pod názvem Dragon Age: Dreadwolf, jak bylo původně v plánech. Nově se hra označuje jako Dragon Age: The Veilguard, nicméně vše ostatní zůstává stejné. Každopádně konečně, po letech čekání se dozvídáme alespoň přibližné datum vydání. The Veilguard vyjde koncem letošního roku, více detailů bychom se mohli dozvědět ve středu 11. června.

“Thedas potřebuje nového vůdce. Někoho nečekaného. Utvoříte odvážné společenstvo a postavíte se přicházející bouři. Přátelství, drama i milostná dobrodružství – to vše si užijete měrou vrchovatou, až se pokusíte z neobyčejných jednotlivců vytvořit výjimečný tým. Staňte se vůdci a zažehněte maják naděje v těch nejtemnějších okamžicích.” Stojí v popisku hry.

Dragon Age: The Veilguard je v plánech pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama