Druhá série Andora dorazí nejspíše ještě tento rok
i Zdroj: Disney Plus
Filmy a seriály Novinka Druhá série Andora dorazí nejspíše ještě tento rok

Druhá série Andora dorazí nejspíše ještě tento rok

Richard Šimáček

Richard Šimáček

28. 2. 2024 08:00

Jeden z nejlepších Star Wars seriálů, Andor, dorazí nejspíše ještě tento rok. Seriál byl několikrát odložen kvůli půlroční stávce v Hollywoodu.

Reklama

Vypadá to, že se seriálu Star Wars: Andor dočkáme ještě tento rok. Původně se předpokládalo, že seriál dorazí až v roce 2025. to se neštěstí nevyplní.

S informací přišel herec Stellan Skarsgård, který v seriálu hraje, takže se nejedná o žádné informace z pochybných zdrojů. 

Seriál Star Wars: Andor si získal hlavně dospělé publikum kvůli velice komplexní zápletce a i kvůli perfektně napsanému příběhu, který funguje i bez použití postav se světelnými meči.

I když první sezóna sklízela úspěch u diváků, tak neměla moc velkou sledovanost, a to hlavně kvůli absenci větších Star Wars postav a dospělejšímu příběhu. 

Seriál bohužel druhou sezónou končí. V plánu sice byla i třetí, ale kvůli škrtům v rozpočtu se zrušila. Druhá sezóna dorazí nejspíše až v listopadu nebo v prosinci.

Brzké vydání by nedávalo smysl, protože v plánu jsou i další Star Wars seriály. Nedávno se například vrátil seriál Star Wars: The Bad Batch.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama