Druhá sezóna seriálu The Last of Us je dotočená. Na HBO dorazí příští rok
i Zdroj: HBO
Filmy a seriály Novinka Druhá sezóna seriálu The Last of Us je dotočená. Na HBO dorazí příští rok

Druhá sezóna seriálu The Last of Us je dotočená. Na HBO dorazí příští rok

Richard Šimáček

Richard Šimáček

Natáčení druhé sezóny populárního seriálu The Last of Us je konečně u konce. Natočené záběry nyní míří do střižny, kde dojde k finálnímu dokončení.

Reklama

Úvodní díl první sezóny seriálu The Last of Us vyšel 15. ledna 2023 a poslední díl 12. března. Od té doby fanoušci netrpělivě čekají na pokračování, které bude sledovat události druhého dílu hry.

Natáčení druhé sezóny je nyní u konce a herci zveřejnili fotky z oslavy, která byla uspořádána právě na počest dokončení natáčení. Seriál je ještě třeba sestříhat a dokončit další aspekty postprodukce. Ta nejnáročnější část je však hotová.

HBO zatím nezveřejnilo přesné datum premiéry, ale pravděpodobně se bude jednat o jarní nebo letní termín. Každopádně je dobré, že natáčení je hotové, takže nyní může seriál zpozdit maximálně stávka střihačů.

Druhá sezóna bude o něco kratší, má totiž pouze 7 dílů místo 8, které měla první sezóna. Navíc je velká pravděpodobnost, že se dočkáme třetí sezóny, protože v jedné sezóně nebude čas pokrýt celý děj druhého dílu hry. Spekuluje se i o čtvrté sezóně, ale ta je ještě daleko a za tu dobu se může mnoho věcí změnit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama