Dungeons & Kingdoms je nové akční RPG od jediného vývojáře, ve kterém si budujete vlastní království
i Zdroj: Uncle Grouch Gaming
Dungeons & Kingdoms Novinka Dungeons & Kingdoms je nové akční RPG od jediného vývojáře, ve kterém si budujete vlastní království

Dungeons & Kingdoms je nové akční RPG od jediného vývojáře, ve kterém si budujete vlastní království

David Vondráček

David Vondráček

1
Platformy Windows PC

Dungeons & Kingdoms od Uncle Grouch Gaming bude o tom, co naznačuje jeho název. Vybudovat si své vlastní království, k čemuž bude potřeba zdrojů ukrytých v tajemných kobkách.

Reklama

V Dungeons & Kingdoms se stanete vládcem své vlastní říše, kterou si budete budovat od základů. Hra je kombinací různých žánrů, zahrnujících budovatelskou a manažerskou část, akční RPG a sandbox. Vše je zabaleno do grafického kabátku v mid-poly stylu.

Své království v Dungeons & Kingdoms si můžete vybudovat k obrazu svému. Vaší fantazii se meze nekladou, můžete upravit i celou krajinu. Hra nejprve dorazí v předběžném přístupu, což se dá pochopit vzhledem k tomu, že jde o práci jednoho člověka. Plná verze však bude obsahovat plnohodnotnou kampaň. Na začátku hry dostanete několik následovníků, kteří vám pomohou vaše království vybudovat. Než se ale pustíte do stavění, musíte se vydat do nebezpečných dungeonů, kde najdete poklady a další zdroje, bez kterých se neobejdete. Občas můžete narazit i na plánky, které vám rozšíří možnosti stavění. Tyto oblasti jsou však velmi nebezpečné.

Na závěr stojí za zmínku, že Dungeons & Kingdoms bude dlouhodobým projektem. Autor plánuje hru ponechat v předběžném přístupu přibližně rok a půl, během kterého hodlá úzce spolupracovat s fanoušky, aby byl výsledný produkt co nejlepší. Do hry například plánuje přidat systém questů, příběh, kooperaci a podporu modifikací.

„Středověký stavitel fantasy království, manažerský sim a dungeon delver RPG hybrid. Sbírejte zdroje, lovte divoká zvířata a budujte infrastrukturu. Poté se ponořte do sklepení a čelte příšerám uvnitř. Sklízejte odměny, odemykejte nové zdroje a zdokonalujte své technologie." Tento popisek si můžete přečíst na Steamu.

Dungeons & Kingdoms dorazí v únoru příštího roku během akce Steam Next Fest, kde si budeme moci vyzkoušet alespoň demo hry. Hra bude k dispozici prozatím jen na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama