EA chce naházet reklamy do svých nových AAA her
i Zdroj: EA DICE
Novinka EA chce naházet reklamy do svých nových AAA her

EA chce naházet reklamy do svých nových AAA her

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 5. 2024 08:00

Šéf společnosti Electronic Arts, Andrew Wilson, během jednoho z rozhovorů pronesl něco, čím asi už tak dnes nespokojené hráče, nepotěší. Očekáváme reklamy v nových hrách.

Reklama

Společnost Electronic Arts patří a vždy patřila mezi největší herní giganty v historii. Pod jejich křídly vzniklo spousty komerčně úspěšných značek, jako třeba Need for Speed, Battlefield, Mass Effect, FIFA a další sportovní tituly nebo The Sims. Kromě faktu, že i EA umí přijít s parádní hrou, je kolem ní i spousta kontroverzních situací, o jednu se nyní například postaral sám šéf Andrew Wilson.

EA zrušilo několik let připravovanou hru Star Wars: Mandalorian
i Zdroj: Lucasfilm

EA zrušilo několik let připravovanou hru Star Wars: Mandalorian

Pro všechny fanoušky videoher a světa Star Wars máme jednu velmi špatnou zprávu. Společnost EA měla zrušit připravovanou FPS…

29. 2. 2024 07:00

Ten v jednom z rozhovorů uvedl, že má radost z toho, jak aktuálně vypadá nový Battlefield, a že na něm pracuje historicky nejvíce lidí, o tom jsme si ale už psali samostatně. To je skvělá zpráva, Battlefield si nutně potřebuje napravit reputaci. Nicméně další prohlášení Andrewa už tolik potěšující nebyla. Nechal se slyšet, že v EA je hned několik týmů, které sledují a testují možnosti, jak přijít k ziskům. 

Nenapadlo je nic lepšího, než vyzkoušet naházet do AAA prémiových her reklamy. Ty pravděpodobně nepůjdou ihned vypnout nebo vykřížkovat, a něco nám říká, že: Nechcete reklamy? Pořiďte si naší novou službu

Electronic Arts to už zkoušela několikrát, občas reklamy skryla tak, aby doslova nebily do očí, viz například billboardy v Need for Speed: Underground 2. O něco horší už to bylo v případě UFC 4, během hraní se na obrazovce objevila obrovská reklama. To se samozřejmě hráčům nelíbilo a dali to EA jasně najevo. Netrvalo to dlouho a reklama byla po velké kritice pryč.

Uvidíme, co z toho nakonec bude, ale příliš dobré reakce by asi nikdo neměl čekat. Electronic Arts v současné době pracuje na několika velkých projektech. Aktuálně nejočekávanějšími jsou Battlefield (2025) a Dragon Age: Dreadwolf.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama