EA chystá UFC 5, v září se prý dozvíme více
i Zdroj: EA
UFC 5 Novinka EA chystá UFC 5, v září se prý dozvíme více

EA chystá UFC 5, v září se prý dozvíme více

Josef Cón

Josef Cón

9. 7. 2023 08:40

Jsou to již dlouhé tři roky od vydání UFC 4 a je možné, že na další díl si počkáme až do roku 2024.

Reklama

Už v březnu tohoto roku jsme upozorňovali v novince na nepřímo potvrzený vývoj UFC 5. Za zmínku stojí také novinka z roku 2021, která zmiňuje pracovní inzerát od EA naznačující start vývoje nového UFC.

 Nyní po čtyřech měsících EA láká fanoušky bojové série krátkým tajemným videem, zveřejněným na Twittterovém účtu.

Bohužel nám toho moc neříká. Hlavní a jedinou zprávou je, že EA pracuje na UFC 5 a bližší informace zveřejní v září 2023. Předpokládáme, že se bude teprve jednat o první gameplay záběry, odhalení hlavních tváří pátého pokračování, a také platforem, na kterých si hráči hru zahrají. Je na místě spekulovat, zda se konečně dočkají hráči klasického PC nebo se EA bude opět soustředit jen na konzole. V tomto případě je asi jasné, že půjde o kompatibilitu s PS5 a Xbox series X|S. Otazník zůstává nad zpětnou kompatibilitou s předchozími verzemi konzolí.

Pokud jste zarytými fanoušky a chcete se dozvědět o novinkách ve hře jako první, odkaz u příspěvku vás přesměruje k odběru newsletteru.

Předchozí díl UFC 4 získal poměrně pozitivní hodnocení z řad hráčů i novinářů a ač se později do hry dostalo mnoho reklamních prvků, stále se jednalo o populární hru.

Naváže nová verze na své dobré renomé a dokáže EA posunout laťku ještě výš? Minimálně částečnou odpověď dostaneme v září 2023.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama