EA podrobně představilo NHL 24. Jaké změny a inovace nás čekají?
i Zdroj: EA Sports
NHL 24 Novinka EA podrobně představilo NHL 24. Jaké změny a inovace nás čekají?

EA podrobně představilo NHL 24. Jaké změny a inovace nás čekají?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 9. 2023 07:00

NHL 24 bude zase o něco reálnější. EA Sports slibuje vylepšenou hratelnost, animace, přepracovaný systém vyčerpání a další. Mrkněte navíc na parádní trailer, ve kterém tvůrci shrnuli všechny změny a inovace.

Reklama

Studio EA Sports v novém 7 minutovém videu shrnulo novinky a změny, které nás čekají s NHL 24. Hned v první řadě musíme znovu zklamat PC hráče, bohužel, ani tentokrát se hokejový simulátor z dílen EA Sports na desktopovou verzi nepodívá. Potěšíme však majitelé starší generace konzolí. NHL dorazí 6. října 2023 ve verzích PlayStation a Xbox.

Výpis novinek v bodech

  • Systém vyčerpání: Přepracovaný byl také systém vyčerpání sil. Pokud váš soupeř tráví příliš mnoho času v našem obraném pásmu, odnese to velká únava našich hráčů, což samozřejmě může ovlivnit zbytek zápasu.
  • Přepracované animace: Přinášíme revoluci, tvrdí EA. Tvůrci přepracovali animace a celkovou fyziku hry, díky níž bude NHL mnohem autentičtější.
  • Naznačení pohybu: Co opravdu funguje, ať už během reálného zápasu nebo toho virtuálního, je naznačení přihrávky. Soupeře tím můžete dokonale zmást a ve chvíli 1 v 1 bez problému projít. Stejně tak to bude v případě NHL 24, kde můžete naznačit přihrávku či kličku.
  • Rychlá akce díky nové možnosti: Během hry, kdy držíme puk, jak si můžete všimnout například ve videu, se u dalších našich hráčů objevují tlačítka, které fungují jako rychlá volba přihrávky. Díky tomuto chytrému využití lze před bránou vymyslet takovou akci, kterou nikdy dříve - už se vám zkrátka nestane, že míč nahrajete omylem někomu jinému.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama