EA představilo NHL 25, chystá se změna v platformách
i Zdroj: Electronic Arts
Novinka EA představilo NHL 25, chystá se změna v platformách

EA představilo NHL 25, chystá se změna v platformách

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5

Studio EA Sports oficiálně oznámilo NHL 25. Příliš velkých změn se přímo ve hře nedočkáme, nicméně EA provedlo změny v dostupných platformách.

Reklama

Společnost Electronic Arts a studio EA Sports společně představily nový díl do série NHL. Na první pohled je nutno říct, že se toho příliš nezmění, nicméně je tu jedna zásadní novinka: NHL poprvé nedorazí na starší generaci konzolí PlayStation 4 a Xbox One. Bohužel se ani s letošním ročníkem nedorazí PC verze. NHL 25 dorazí 27. září 2024.

NHL 25

NHL 25 představuje ICE-Q, nový systém herní inteligence, který vám poskytne čas a prostor ke kontrole každého centimetru ledu. Ovládání pohledu nové generace vám umožní potáhnout si puk po modré čáře od hrazení do středu pásma, vypořádat se s hráčem/hráčkou v držení puku, neustále sledovat branku a mnohem víc. Vylepšená UI stojí za kompletním přepracováním hokejistů a hokejistek ovládaných hrou v Chel. Hráči a hráčky mají v repertoáru nové autentické akce, které pozitivně ovlivní přesilové hry a možnosti vytváření prostoru na ledě s ohledem na lepší celkovou poziční hru a útočné příležitosti. Reaktivní akce využívají řadu nových animací, díky nimž hokejisté a hokejistky v kritických situacích reagují pohotověji a spolehlivěji a vyhýbají se kolizím. ICE-Q je skutečná hokejová inteligence.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama