EA Sports FC 24 schytává na sociálních sítích kritiku. Fotbalisti vypadají jako simíci!
i Zdroj: EA
EA Sports FC 24 Novinka EA Sports FC 24 schytává na sociálních sítích kritiku. Fotbalisti vypadají jako simíci!

EA Sports FC 24 schytává na sociálních sítích kritiku. Fotbalisti vypadají jako simíci!

Josef Cón

Josef Cón

11. 7. 2023 11:30

EA zveřejnila první oficiální trailer nástupce série FIFA fotbalového titulu EA Sports FC 24. Hráči nešetří kritikou a hojně memují zveřejněný hlavní obrázek Ultimate Edition.

Reklama

Mnoho uniklých informací prozrazovalo, na co se můžeme těšit. Nyní se informace stávají oficiálními a to díky zveřejnění traileru.

Trailer byl vygenerován Frostbite enginem a nejedná se o gameplay, ten EA odhalí už 13. července v 18:30. Naplánován je dokonce už livestream.

Video dává jásně najevo, že by mohlo dojít k zápasům smíšených týmů v rámci režimu FUT jak prozrazovali leakeři. Potvrzuje také, že ústřední postavou se stane hráč Manchesteru City, Erling Haaland, ale nebude sám. Kromě traileru totiž EA odhalila také úvodní fotografii k Ultimate Edition a chytře zde zvýrazňuje fakt, že i přes oddělení od FIFA mají i nadále licence všech významných soutěží na světě.

Nechybí na ni známá jména jako jsou: Marcus Rashford, Bukayo Saka, Jude Bellingham, Vinícius Júnior, Erling Haaland, Alexander Isak, Virgil van Dijk, Son Heung-Min, Enzo Fernández a další. Z ikon světové fotbalu pak nechybí Pelé, Zinedine Zidane, Andrea Pirlo, Johan Cruyff, Ronaldinho, David Beckham. Dámské osazenstvo tvoří například  Marta, Mia Ham, Alex Scott, Leicy Santos nebo Samantha Kerr.

Na úvod je potřeba říct, že se nejedná o finální gamplay (alespoň doufám). Nejsou to tedy 100% herní modely i přesto vypadají přinejmenším zvláštně. Samozřejmě existují o pozitivní výjimky, mezi které bych osobně zařadil právě Haalanda potažmo Viniho, ale upřímně bych zvlášť při tak velkém oznámení čekal propracovanější tváře. Z dálky to není tak patrné, ale při bližším pohledu jednoznačně něco nehraje.

Vtipně pak obličeje popsal obrázkem jeden z uživatelů na Twitteru, ale nasmějete se i u dalších příspěvků pod hlavním příspěvkem EA Sports FC.

Nezbývá než doufat, že finální produkt EA Sports FC 24 bude propracovaný do detailu a nás nebude ze snu budit parta simíků

EA Sports FC 24 podle posledních informací a zkušeností z minulosti vyjde na konci září 2023, oficiální datum by mohlo být odhaleno právě v gameplay traileru 13. července.

ANKETA: Povedlo se EA realisticky ztvárnit fotbalisty na obálce Ultimate Edition?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama