Electronic Arts údajně končí s podporou RPG hry Wild Hearts
i Zdroj: KOEI TECMO GAMES CO., LTD.
Wild Hearts Novinka Electronic Arts údajně končí s podporou RPG hry Wild Hearts

Electronic Arts údajně končí s podporou RPG hry Wild Hearts

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 9. 2023 10:00

Jen pouhých 7 měsíců po vydání nadějné RPG hry Wild Hearts, údajně Electronic Arts ukončuje podporu hry. Informace se měla objevit na oficiálním Discord účtu. Co by to vlastně pro hráče znamenalo?

Reklama

Pamatujete na oznámení a následné gameplaye nebo vydání slibné RPG hry Wild Hearts? Ještě před vydáním se objevovaly reakce hráčů, jak půjde o velkého konkurenta pro sérii Monster Hunter apod. Hra skutečně vypadala velmi dobře a zábavně - což nakonec dokázala v recenzích, kde si odnesla slušných 7.9 / 10. Jenže o Wild Hearts asi nebyl tak velký zájem, jak konkrétně vydavatelství EA Originals, které slibuje podporu menším nezávislým studiím, čekalo.

Wild Hearts dostane spousty obsahu i po vydání, vše zdarma
i Zdroj: Spite.cz

Wild Hearts dostane spousty obsahu i po vydání, vše zdarma

Už jen pár dnů a dorazí očekávané, lovecké RPG Wild Hearts od EA, OmegaForce a Koei Tecmo. Hráči se prý mají těšit na…

4. 2. 2023 11:01

Na Redditu se objevil příspěvek, který odkazuje na oficiální Discord kanál hry. Právě tam měla padnout zmínka ohledně ukončení podpory ze strany EA Originals. Co by to vlastně pro hru znamenalo? Rozhodně konec multiplayeru - právě zde bude by mohl být největší problém. Hra pravděpodobně trpí na počet souběžně hrajících hráčů. Oficiálně to prozatím nikdo nepotvrdil, pokud se ale celý příspěvek zakládá na pravdě, jistě se to brzy dozvíme. Wild Hearts vyšlo 16. února na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama