Extrémní proměna Starfieldu: fanouškovský mód hru mění na Star Wars
i Zdroj: Bethesda Game Studios
Starfield Novinka Extrémní proměna Starfieldu: fanouškovský mód hru mění na Star Wars

Extrémní proměna Starfieldu: fanouškovský mód hru mění na Star Wars

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Starfield se proměnil k nepoznání. Modeři se znovu činili a ze hry udělali masivní Star Wars s otevřeným světem. Změnou prošlo vše včetně příběhu.

Reklama

Starfield od Bethesdy rozhodně patří mezi nejlepší vesmírné hry vůbec, nicméně své nedostatky stále má. Naštěstí jde ve stopách jiných her od tohoto vydavatele a podporuje širokou škálu modifikací, které hru mohou změnit k nepoznání. Jedním takovým je fanouškovský mód Star Wars Genesis, který jak již víte z nadpisu, mění Starfield na Star Wars. To by mimochodem nebylo nic nového, podobné módy vycházejí již měsíce, ovšem Genesis je absolutně prvotřídní a mění toho podstatně více, než jen skiny postav.

Je to Ultimate Star Wars RPG, které obsahuje drsnou a nemilosrdnou Galaxii, která dosud nebyla viděna v žádné jiné formě moderních médií Star Wars. Silně inspirovaný Star Wars Galaxies, Knights of the Old Republic a Legends.

Takhle o módu mluví jeho autor. Co všechno nás s Genesis čeká nového? Příběh Starfieldu je zachován, ovšem je pozměněn tak, aby odpovídal světu Star Wars. Samozřejmostí jsou nové skiny postav, střelných zbraní, ikonický soundtrack nebo dynamická změna počasí. Více už netřeba, mrkněte na přiložené záběry níže a posuďte sami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama