Fallout 5 vypadá na Unreal Engine 5 naprosto fantasticky
i Zdroj: Ghost Design
Novinka Fallout 5 vypadá na Unreal Engine 5 naprosto fantasticky

Fallout 5 vypadá na Unreal Engine 5 naprosto fantasticky

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 4. 2024 15:30

Podívejte na fanouškovský projekt, který ukazuje, jak by to vypadalo, kdyby očekávaný Fallout 5 běžel na novém Unreal Engine 5. Vypadá to naprosto úžasně.

Reklama
Reklama

Posledních několik měsíců fanoušci a vývojáři testují Unreal Engine 5 a snaží se z něj dostat co nejvíce. Výsledkem jsou například nedávno vydaná fanouškovská videa. Posledně jsme si ukazovali například nádherná videa od skupiny MAWI nebo předělaný Skyrim, který vypadá famózně! Podobných videí jen přibývá a my se dnes podíváme, jak by vypadal očekávaný Fallout 5, kdyby jej Bethesda postavila na Unreal Engine 5.

Přiložené video zachycuje pouhé snímky, bohužel jsme se prozatím nedočkali průchodu tak, jak to například nabízí skupina TeaserPlay, jenž též přinesla spoustu videí s Unreal Engine 5.

Nemáte teď možnost zhlédnout video? Připravili jsme pro vás sadu vytípaných screenshotů z videa, zhlédnout je můžete v galerii níže. A pokud se ptáte na přibližné datum vydání Fallout 5, nejčastěji se mluví až o roku 2030, prioritou pro Bethesdu je RPG hra The Elder Scrolls 6, které by mohlo vyjít do roku 2026. Nutno podotknout, Fallout 5 je tak daleko, že bychom se vůbec nedivili, kdyby v tu dobu již byl dostupný Unreal Engine 6.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama