Fanoušci bojovek zpozorněte, tyto 2 hry jsou nyní zcela zdarma
i Zdroj: Neople
DNF Duel Novinka Fanoušci bojovek zpozorněte, tyto 2 hry jsou nyní zcela zdarma

Fanoušci bojovek zpozorněte, tyto 2 hry jsou nyní zcela zdarma

Jakub Dohnanský

Jakub Dohnanský

Platformy Windows PC

Na světě mezi sebou válčí NetherRealm Studios s Mortal Kombat, Capcom se Street Fighterem a Bandai Namco s Tekkenem. Co takhle zkusit něco trošičku jiného?

Reklama

Další týden a další várka her zdarma od známého Epic Games. Už jsme tu pár skvělých her měli, ale tentokrát nám tento obchod rozdává méně známější tituly. Že by nebylo o co stát? Ale kde že.

Tento týden až do 15. srpna 17:00 si můžete naprosto zdarma aktivovat dva tituly, které určitě stojí za pozornost. Zvlášť pokud máte rádi bojovky jako již zmíněný Mortal Kombat nebo Tekken. Popřípadě pokud máte rádi arkádovější vesmírné střílečky jsme zapomněli trošičku zmínit.

Rádoby Street Fighter?

První hra je DNF Duel od studia NEOPLE Inc. a jedná se o vizuální novelu a bojovkou přesně jako je Street Fighter. Pokud jsme Vás tímto popisem nějak nenavnadili, můžeme Vám s jistotou říci, že animační technika, která je jako vystřižená z Anime, by už některé z Vás mohla.

Zpátky jako v Arcade hernách

Druhá hra by mohla nadchnout nadšence do Shoot 'Em Up stříleček. CYGNI: All Guns Blazing od vývojářů KeelWorks dokonce není až tak úplně stará hra. Přesněji vyšla před čtyřmi dny v čas psaní této novinky. Jedná se o frenetickou střílečku z pohledu shora, kdy ovládáte Vaší loď a snažíte se zničit vše co vidíte na obrazovce. Za nás určitě skvělé odreagování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama