Fanoušci Metroidvanie pozor, tuto hru můžete získat úplně zdarma
i Zdroj: White Rabbit
Novinka Fanoušci Metroidvanie pozor, tuto hru můžete získat úplně zdarma

Fanoušci Metroidvanie pozor, tuto hru můžete získat úplně zdarma

Jakub Dohnanský

Jakub Dohnanský

Platformy Windows PC

Žánr Metroidvania se stále rozrůstá a nyní máte možnost získat další přírůstek zcela zdarma. Čeká na vás hra Death's Gambit: Afterlife s velmi kladným hodnocením.

Reklama

Další čtvrtek, další hra zadarmo. Tentokrát je na programu velice kvalitní pixelartová hra Death's Gambit: Afterlife. Včera tentokrát oslavila svoje šesté narozeniny a na Steamu si vede v recenzích velmi pozitivně.

Samozřejmě se nabízí otázka, kde si hru aktivovat. Odpovědí je opět a znovu Epic Games Store, který je často oblíbený, ale i mnoha uživateli kritizovaný.

Původně hra stojí necelých pět stovek, takže myslíme, že rozhodně perfektní šance na to, si přidat tuto hru do své knihovny zcela zdarma. Uvidíme, co nám Epic přinese další týden. Už dlouho tu nebyla žádná AAA hra.

"Death's Gambit: Afterlife je náročná 2D akční plošinovka s hlubokými RPG prvky. Jako agent Smrti, vázaný k jeho službám, odhalte tajemství Siradonu a zjistěte skutečnou cenu nesmrtelnosti." Stojí v popisku hry.

Death's Gambit: Afterlife vyšlo 30. března 2021 na PC a PlayStation. Co se týče hodnocení, hra získala většinou pozitivní recenze. Na platformách jako Steam se pohybuje kolem „velmi pozitivních“ recenzí, což ukazuje, že většina hráčů ji hodnotí kladně. Na Metacritic se hodnocení liší podle platformy, ale většinou se pohybuje kolem 70 - 75 %.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama