Fanoušek přepracoval Silent Hill 4 v Unreal Engine 5, výsledek je parádní
i Zdroj: Konami
Novinka Fanoušek přepracoval Silent Hill 4 v Unreal Engine 5, výsledek je parádní

Fanoušek přepracoval Silent Hill 4 v Unreal Engine 5, výsledek je parádní

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 1. 2024 16:30

Jak by jednou mohl vypadat Silent Hill 4 Remake? To možná naznačil, a dost kvalitně, moder a fanoušek Maxim Dorokhov. Podívejte na hned několik ukázek, vypadá to skvěle.

Reklama

Silent Hill je po dlouhé pauze zpět, tedy ještě vlastně ne. V tuto chvíli se však oficiálně pracuje hned na několika projektech, přičemž nejblíže k vydání má Silent Hill 2 Remake, který připravuje zkušený polský tým Bloober Team (tvůrci The Medium). Další budou následovat, v průběhu několika let pak dorazí nepředstavený Silent Hill f a Silent Hill: Townfall

A do předělávek se pustili i fanoušci. Jedním takovým je Maxim Dorokhov, který vzal téměř dvacet let starý Silent Hill 4 a předělal dobře známý Henryho byt. K vlastnímu “remaku” použil Unreal Engine 5, a výsledek? Naprosto fantastický a realistický projekt, který tak upřímně, očekáváme od Bloober Teamu. Na jeho ukázky se můžete mrknout níže. Informaci o tom, zda se remake dokonce chystá vydat, nemáme.

Jak jsme již zmínili výše, nejblíže k vydání má moderní předělávka Silent Hill 2, která dorazí někdy v letošním roce, na konkrétní datum si ale ještě musíme počkat. 

A samozřejmě budeme doufat, že Konami nechá připravit i další díly, takový Capcom a jeho série remaků Resident Evil jsou jasným důkazem, že to smysl má.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama