Fanouškovský Half-Life Project Borealis žije, venku je první trailer
i Zdroj: Team Borealis
Novinka Fanouškovský Half-Life Project Borealis žije, venku je první trailer

Fanouškovský Half-Life Project Borealis žije, venku je první trailer

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

Pokračování série Half-Life je plně v rukou fanoušků. Project Borealis, který chce být epizodou 3, se po letech ticha ukázal v prvním teaseru.

Reklama

V uplynulých týdnech jsme se i díky spoustě informacím od insiderů věnovali možnému pokračování série Half-Life, které má údajně velmi blízko k oznámení. To už tu ale bylo spoustu krát a tak se pojďme podívat na něco, co by skutečně jednou vyjít mohlo. Na mysli máme Project Borealis, jenž připravuje moderský tým Team Borealis. Poprvé jsme o něm mohli slyšet již v roce 2017, od té doby jsme o projektu, který chce být Half-Life 2: Episode 3, neslyšeli, sem tam se objevil náznak něčeho nebo nicneříkající obrázky. 

Nicméně nyní, po dlouhých letech, se fanoušci s velkým překvapením dočkali prvního teaser traileru. Ani ten toho příliš neukáže, ovšem naznačuje, že se na projektu stále pracuje. Video dokonce láká na hratelný prologue, který by měl být dostupný na PC se systémem Windows na konci letošního roku.

Project Borealis

Project Borealis je vývojový tým složený z více než 80 fanoušků Half-Life z celého světa, kteří se sešli, aby vytvořili hru založenou na scénáři Epistle 3 Marca Laidlawa (Half-Life 2: Episode 3), vydaném v srpnu 2017, vytvořený pomocí Unreal Engine, který bude přizpůsoben tak, aby se co nejvíce podobal Source Engine použitému v Half-Life 2 a jeho epizodách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama