Fanouškovský remake Fallout 2 vypadá parádně, běží na Creation Engine
i Zdroj: Bethesda Game Studios
Novinka Fanouškovský remake Fallout 2 vypadá parádně, běží na Creation Engine

Fanouškovský remake Fallout 2 vypadá parádně, běží na Creation Engine

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 4. 2024 10:00 1

Fallout 2 byl hráči jasně zvolen jako nejlepší díl celé série. Nicméně dnes může spoustě hráčům přijít zastaralý. I proto přijde Fallout 2 Remake z pohledu třetí osoby.

Reklama

Série Fallout, která nás původně vzala do izometrického post-apokalyptického světa dnes rozhodně patří mezi ty nejlepší, které si hráči mohou zahrát. Pokud bychom měli jmenovat nejlepší díl, vyniká legendární Fallout 2. I v dnešní době se hráči rádi k němu vracejí, avšak pro mnohé už může působit zastarale a nenaplněné vizuálně.

Proto se skupina nadšenců rozhodla vytvořit vlastní remake. Tento projekt běží na Creation Engine, který Bethesda využila při vývoji celé série Fallout a také The Elder Scrolls. Skvělou zprávou je, především pro ty, kteří nejsou příznivci izometrického pohledu, že Fallout 2 Remake bude nabízet pohled z třetí osoby, což je v dnešní době běžnější perspektiva, kterou všichni dobře známe.

Remake podle dostupných informací vzniká už minimálně 4 roky, vše mělo odstartovat v roce 2020 s jasnou vizí, přinést legendární Fallout 2 z pohledu 3. osoby na enginu, který známe z Fallout 4.

Pokud vás nyní zajímá datum vydání, ten bohužel neznají ani tvůrci. Každopádně pokud se chcete podílet na vývoji, stačí vyplnit formulář a vaše jméno se jednou může objevit v creditu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama