Farming Simulator 25: Pěstovat nově budeme rýži, špenát, hrách a fazole
i Zdroj: Giants Software
FS 25 Novinka Farming Simulator 25: Pěstovat nově budeme rýži, špenát, hrách a fazole

Farming Simulator 25: Pěstovat nově budeme rýži, špenát, hrách a fazole

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Farming Simulator 25 nabídne několik nových funkcí, grafické a fyzické vylepšení. Teď studio Giants Software řeklo něco o 4 nových plodinách.

Reklama

Studio Giants Software se s veřejností podělilo o nové informace ohledně očekávané hry Farming Simulator 25. Jak jistě fanoušci minulých dílů vědí, hra nabízí spoustu možností pěstování, v minulosti jsme mohli sázet například kukuřici, cukrovou třtinu nebo pšenici a dalších více než 15 plodin. 

Dnes víme o dalších čtyřech plodinách. Hned v den vydání se budeme moct pustit do pěstování rýže, špenátu, zelených fazolí a hrachu. 

Rýže a špenát se zvláštními požadavky

Díky novým detailům jsou rýže a špenát ještě atraktivnější pro zemědělce, kteří se nevyhýbají plodinám vyžadujícím zvláštní pozornost: Rýže a dlouhozrnná rýže se počítají jako dvě plodiny s individuálními požadavky na hospodaření s vodou a vybavením pro výsadbu a sklizeň. Obě se pěstují v rýžovištích, na polích prohloubených pro zadržování vody. Špenát není pro zemědělce, kteří si rádi přispí: Listovou plodinu lze sklízet dvakrát za sezónu poté, co byla jednou zaseta – pokud jsou zemědělci rychlí. Po sklizni si také musí pospíšit, protože se nedá skladovat a musí se prodat okamžitě, než uschne.

Posledními dvěma novými plodinami jsou hrách a fazole. Hrách se sází v březnu – měsíc před zelenými fazolemi. Jejich dozrávání trvá čtyři měsíce a ke sklizni budete používat specializované sklízecí zařízení po aplikaci obvyklých kroků ke zvýšení výnosů. Obrovské stroje, jako je samojízdný sklízeč hrachu OXBO EPD540E, zaručují uspokojivou sklizeň v období od července do října. Nebo od srpna do prosince pro zelené fazole.

Farming Simulator 25 vychází 12. listopadu ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Těšit se také můžeme na českou lokalizaci na všech platformách. Na závěr tvůrci nezapomněli upozornit, že se s fanoušky brzy podělí o další informace a novinky. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama