Film Borderlands v plnohodnotném traileru
i Zdroj: Bontonfilm a.s.
Filmy a seriály Novinka Film Borderlands v plnohodnotném traileru

Film Borderlands v plnohodnotném traileru

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 2. 2024 11:00

Film Borderlands vypadá po první plnohodnotné upoutávce naprosto parádně. Nechybí humor, neustálé výbuchy ani spousta akce. Snímek dorazí do kin už toto léto.

Reklama

Po velmi krátkém teaser traileru konečně přichází plnohodnotná ukázka. Film Borderlands se představil ve více než minutové upoutávce, která jasně dokazuje, že film bude přesně takový, jak bychom si jej představovali. Nechybí spousta výbuchů, akce, ale samozřejmě ani humoru. Snímku se dočkáme v létě 8. srpna 2024

Lilith (Cate Blanchett), nechvalně proslulá lovkyně lidí s tajemnou minulostí, se jen nerada vrací domů na Pandoru, nejchaotičtější planetu v galaxii. Jejím úkolem je najít zmizelou dceru Atlase (Edgar Ramírez), nejmocnějšího zlosyna ve vesmíru. Lilith uzavře nečekané spojenectví s partou psanců – protřelým žoldákem na misi Rolandem (Kevin Hart), nezvladatelnou předčasně dospívající ničitelkou Tiny Tina (Haley Greenblatt), Tininým nabušeným ochráncem Kriegem (Florian Munteanu), podivínskou vědkyní Tannis (Jamie Lee Curtis), která už viděla všechno, a nesnesitelně přemoudřelým robotem Claptrapem (Jack Black). Společně musí tihle nečekaní hrdinové bojovat s mimozemským druhem a nebezpečnými bandity, aby odhalili jedno z nejtřaskavějších tajemství Pandory. Osud vesmíru by mohl být v jejich rukou – ale oni budou bojovat za něco víc: jeden za druhého. Píše se v oficiálním popisku filmu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama