Film Uncharted 2 má prý hotový scénář, i když ještě nebyl oznámen
i Zdroj: Sony
Filmy a seriály Novinka Film Uncharted 2 má prý hotový scénář, i když ještě nebyl oznámen

Film Uncharted 2 má prý hotový scénář, i když ještě nebyl oznámen

Richard Šimáček

Richard Šimáček

12. 12. 2023 08:00

Hvězda filmu Uncharted Mark Wahlberg prohlásil, že scénář k druhému filmu už je napsaný, přestože o pokračování adaptace s Tomem Hollandem v hlavní roli nepadlo oficiálně žádné slovo.

Reklama

V rozhovoru pro The Direct se Mark Wahlberg krátce rozhovořil o filmu Uncharted 2. Řekl, že se na něm stále pracuje a zkoumá se několik různých cest. “Slyšel jsem spoustu různých nápadů. Vím, že někdo napsal scénář, na kterém se stále pracuje, a spočíval by v tom, že by měl celou dobu knír,” řekl Wahlberg. “Což úplně dává smysl, v té závěrečné scéně mám samozřejmě knír já.”

Wahlberg ve filmu hraje Victora “Sullyho” Sulivana, zkušeného lovce pokladů, který naverbuje Hollandovu postavu Nathana Drakea, aby mu pomohl při loupeži. Wahlbergova zmínka o kníru odkazuje na to, že na rozdíl od videoherní postavy, podle níž je jeho postava vytvořena, neměl knír a knír měl až v potitulkové scéně.

Film Uncharted byl uveden v roce 2022 jako spíše prequel k akční dobrodružné sérii studia Naughty Dog než jako její přímá adaptace. Film se ukázal být pro společnost Sony Pictures poměrně úspěšný, když během úvodního víkendu vydělal celosvětově 139 milionů dolarů. Producent Charles Roven v srpnu 2022 vyjádřil zájem o natočení pokračování s tím, že rozhodně hledá další námět pro adaptaci dobrodružství Nathana Drakea a Sullyho pro velké plátno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama