Free-to-play hra Synced končí jen rok od spuštění
i Zdroj: Level Infinite
Synced Novinka Free-to-play hra Synced končí jen rok od spuštění

Free-to-play hra Synced končí jen rok od spuštění

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

Synced bylo jednou z několika free-to-play her, které vyšly v průběhu roku 2023. Bohužel však díru do světa neudělala, a Tencent tak oznámil konec podpory.

Reklama

Tencent a její dceřiná vydavatelská společnost Level Infinity v září minulého roku vydaly free-to-play akci Synced, která po PC verzi měla následovat na konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. K tomu nakonec nedošlo, bohužel bylo asi předem jasné, že Synced díru do světa neudělá. 

Tencent tak na oficiálních stránkách hry oznámil, že Synced definitivně uzavře servery a ke hře se bohužel nikdo ze stále aktivních hráčů nedostane. Servery budou odstaveny po roce od vydání - 8. září 2024. V tuto chvíli již byla hra stažena z digitální distribuce a uzavřen in-game obchod. 

Moc děkujeme, že hrajete Synced a jste váženým členem její komunity, ale s lítostí vám musíme oznámit, že hra bude letos v září ukončena.

Synced

Uprostřed chaosu se hledači štěstí, známí jako Runners, shromáždili v údolí Snake River, WA, nulovém bodě kolapsu, při hledání vysoce cenné nanoenergetické substance známé jako Nerva. Někteří přišli kvůli chamtivosti, jiní kvůli slávě. Ale všichni běžci se nezastaví před ničím, aby dosáhli svých cílů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama