Frostpunk 2 hlásí obrovský úspěch, vývoj i marketing se zaplatil tři dny po vydání
i Zdroj: 11 bit studios
Frostpunk 2 Novinka Frostpunk 2 hlásí obrovský úspěch, vývoj i marketing se zaplatil tři dny po vydání

Frostpunk 2 hlásí obrovský úspěch, vývoj i marketing se zaplatil tři dny po vydání

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

Frostpunk 2 se stal hitem. Vývoj a marketing hry se zaplatil za pouhé tři dny od vydání. Studio 11 bit poděkovalo hráčům a oznámilo brzký příchod konzolové verze.

Reklama

11 bit Studio se s fanoušky na sociálních sítích podělilo o jednu skvělou zprávu. Hra Frostpunk 2, která vyšla 20. září 2024, dokázala za pouhé tři dny od vydání prodat více než 350 tisíc kopií. Což je pro tvůrce velmi důležitý milník, právě tento počet znamená, že se kompletně zaplatil celý vývoj včetně využitého marketingu.

 “Práce tím však nekončí, neustále pracujeme se zpětnou vazbou a chystáme vydání několika aktualizací,” dodalo studio na sociální síti X. Frostpunk 2 je v současné době k dispozici pouze na PC, kde si v recenzích vykoledovalo velmi slušných 8.6 / 10, v příštím roce bychom se však měli dočkat i verzí pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Co se 

Frostpunk 2

V Frostpunk 2 se role uhlí jako hlavního zdroje energie vyčerpává a lidé se obrací k ropě, což přináší nové morální dilemata a politická rozhodnutí. Jako vůdce města se musíte vypořádat s napětím mezi různými frakcemi, správou zdrojů, a těžkými rozhodnutími, která mohou ovlivnit osud celého společenství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama