TWD: Destinies Novinka GameMill Entertainment a AMC oznámily The Walking Dead: Destinies

GameMill Entertainment a AMC oznámily The Walking Dead: Destinies

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 8. 2023 16:30

Po velkém leaku insidera Billbil-kun již AMC nemělo co skrývat a oficiálně oznámilo zombie survival dle slavného seriálu The Walking Dead: Destinies. Dorazit má ještě letos ve verzích pro PC, PlayStation, Xbox a Switch.

Reklama

GameMill Entertainment a AMC oficiálně oznámily akční survival hru The Walking Dead: Destinies, po dnešním velkém leaku již nebylo co skrývat, věděli jsme prakticky vše - a nyní to máme už i s trailerem a galerií. Destinies zmapuje první 4 série původního seriálu, bude však na nás, jaká rozhodnutí uděláme, nepůjde doslova krok po kroku tak, jak jej mnozí z nás znají. Ve hře se ujmeme role oblíbeného protagonisty Ricka Grimese, tomu nebude chybět jeho oblíbený revolver, stejně tak velká skupina (mluví se až o 15) dalších přeživších. Ve hře narazíme mimo jiné i třeba na brokovnici nebo katanu.

The Walking Dead: Destinies je third-person akcí, kde se můžeme těšit na známá seriálová místa, jako farmu rodiny Greenových, vězení, Woodbury a Atlantu. Hra údajně vyjde už 14. listopadu 2023 na PC, PlayStation, Xbox a Switch.

Galerie screenshotů

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama