Gamescom odhalil první teaser na Borderlands 4
i Zdroj: Gearbox
Borderlands 4 Novinka Gamescom odhalil první teaser na Borderlands 4

Gamescom odhalil první teaser na Borderlands 4

David Vondráček

David Vondráček

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vývojáři z Gearbox nám konečně ukázali na akci Gamescom svůj první teaser na očekávané Borderlands 4. Konečně máme potvrzené, že se na hře skutečně pracuje, víme i, kdy hra dorazí.

Reklama

Na úvod prezentace na Gamescomu přišlo dlouho očekávané potvrzení dalšího dílu populární série Borderlands. Vývojáři ze studia Gearbox oznámili, že Borderlands 4 je oficiálně ve vývoji a zároveň ukázali první trailer. Ten toho sice příliš neodhalil, ale pár informací jsme se přece jen dozvěděli. Hra by měla dorazit během roku 2025, což fanouškům dává dostatek času na spekulace a těšení se na další bláznivé dobrodružství ve stylu Borderlands.

Společnosti 2K a Gearbox zatím neprozradily žádné podrobné informace o příběhu nebo herních mechanismech, což znamená, že na konkrétnější detaily si budeme muset ještě počkat. Potvrzeno však bylo, že se hráči opět vžijí do role ikonických Vault Hunters a vydají se na novou planetu plnou nebezpečí, kořisti a typického humoru série. Borderlands 4 bude k dispozici na platformách PC, PS5 a Xbox Series X/S, což zaručuje, že si novinku užije široké spektrum hráčů. Na trailer se můžete podívat níže a pokud se o hře dozvíme něco víc, budeme vás samozřejmě informovat. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama