Gargamel vymyslel nový zlý plán, jak chytit Šmouly! Podívejte na nové záběry
i Zdroj: Ocellus Studio
Šmoulové Novinka Gargamel vymyslel nový zlý plán, jak chytit Šmouly! Podívejte na nové záběry

Gargamel vymyslel nový zlý plán, jak chytit Šmouly! Podívejte na nové záběry

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Šmoulové se vrací do boje s Gargamelem! Ten na pohádkový svět seslal kletbu, a my jsme tu, abychom s ním bojovali. Podívejte se na hru The Smurfs – Dreams.

Reklama

Ocellus Studio a vydavatelství Microids právě zveřejnily nové gameplay záběry z pohádkové hry The Smurfs – Dreams. The Smurfs – Dreams je akční roztomilá 3D plošinovka, kde jak správně tušíte i díky nadpisu, budeme muset ať už sami nebo s kamarádem v kooperaci, zastavit stálého nepřítele jménem Gargamel.

Gargamel seslal zlou kletbu, čímž uspal téměř všechny Šmouly! Vydejte se na snovou výpravu, abyste probudili všechny Šmouly dříve, než zlý Gargamel dorazí do vesnice! Zažijte napínavou a nepředvídatelnou cestu, kde se ve světě snů může každé vzrušení rychle změnit v noční můru.

The Smurfs – Dreams

Ponořte se do snů Šmoulů a objevujte tajemství jejich vesnice, zatímco procházíte živými světy plnými výzev. Pomozte Šmoulům překonat jejich noční můry prostřednictvím hádanek, soubojů s bossy a dalších překvapení. Využijte své pohybové dovednosti a nástroje k překonání překážek a sbírejte magické koule a vzory pro přizpůsobení svého vlastního Šmouly.” Stojí v oficiálním popisku hry.

The Smurfs – Dreams vyjde 24. října 2024 na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One a Nintendo Switch. Těšit se navíc můžeme na české titulky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama