Gears of War: E-Day bude lineární hrou, spekulace o otevřeném světě jsou nesmysl
i Zdroj: The Coalition
GoW:E-Day Novinka Gears of War: E-Day bude lineární hrou, spekulace o otevřeném světě jsou nesmysl

Gears of War: E-Day bude lineární hrou, spekulace o otevřeném světě jsou nesmysl

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 6. 2024 12:00
Platformy Xbox Xbox Series X/S Windows PC

Ředitel Matt Searcy ze studia The Coalition se vyjádřil k nedávno oznámené hře Gears of War: E-Day. Hra bude postavena na Unreal Engine 5 a rozhodně nenabídne otevřený svět.

Reklama

O Gears 6 se poměrně často mluvilo již od začátku minulého roku. Internetem kolovaly nejrůznější spekulace, jako například zpráva, že by snad mělo jít o první díl, který nabídne otevřený svět. Upřímně, my jsme absolutně nepočítali s tím, že série Gears of War opustila svůj styl, na kterým je založena a přešla do open-worldu. A naše předtuchy byly správné. 

Vytváříme lineární příběhy, Gears of War E-Day bude čistě lineární hrou,

řekl v rozhovoru kreativní ředitel Matt Searcy. Potvrdil však jiné spekulace: dlouhodobě se mluvilo o tom, že Gears 6, ze kterého se nakonec vyklubala hra s názvem Gears of War: E-Day, poběží na Unreal Engine 5, díky čemuž hra získá až stokrát více detailů, bude podporovat nejnovější technologie jako ray-tracing nebo mnohem pokročilejší animace postav a monster.

Gears of War: E-Day

Čtrnáct let před událostmi Gears of War, se váleční hrdinové Marcus Fenix a Dom Santiago vrací domů, aby čelili nové noční můře: Sarančatům. Tyto zrůdné a houževnaté podzemní nestvůry vylézají z hlubin země a obléhají lidstvo.

Gears of War: E-Day prozatím nemá stanovené datum vydání, nicméně jedno je jisté, nedorazí dříve než v roce 2025 ve verzích PC a Xbox Series X/S, navíc bude od prvního dne součástí Game Passu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama