Ghoul přichází v nové upoutávce na seriálový Fallout
i Zdroj: Amazon Prime
Filmy a seriály Novinka Ghoul přichází v nové upoutávce na seriálový Fallout

Ghoul přichází v nové upoutávce na seriálový Fallout

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 3. 2024 07:00

Očekávaný seriál Fallout se rapidně blíží a Amazon Prime nabízí další upoutávku. Tentokrát můžeme vidět hned trojici známých postav, nechybí Ghoul nebo Lucy.

Reklama

Televizní seriál Fallout, který většina z nás dobře zná díky herní sérii studia Bethesda, pomalu míří na naše obrazovky. O několikadílnou sérii se postará Amazon Prime již 12. dubna 2024. Zhruba měsíc před svou premiérou můžeme vidět zbrusu novou upoutávku, která se točí především kolem Ghoula (herec Walton Goggins). Na scéně se nakonec objeví také “Brotherhood of Steel”. Jak nakonec scénka, kde Ghoul míří na Lucy dopadne?

Kdo je Ghoul?

Ghoul je postava z post-apokalyptického světa série her Fallout. Jsou to lidé, kteří byli vystaveni vysokým dávkám radiace, což způsobilo jejich mutaci. V důsledku toho mají ghoulové vybledlé, znetvořené obličeje a jejich tělo je odolné vůči radiaci. Někteří z nich si udržují lidskou inteligenci a osobnost, zatímco jiní se stávají divokými a agresivními. Ghoulové jsou běžnou součástí post-apokalyptického prostředí ve světě Fallout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama