GIANTS Software oznámilo závodní hru Project Motor Racing
i Zdroj: Straight4 Studios
Novinka GIANTS Software oznámilo závodní hru Project Motor Racing

GIANTS Software oznámilo závodní hru Project Motor Racing

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Project Motor Racing je zbrusu nový závodní simulátor, o jehož vydání se postará společnost GIANTS Software. Podívejte na první záběry ze hry.

Reklama

Dnes potěšíme všechny nadšence závodních simulátorů. Studio Straight4 Studios si pláclo a podepsalo dlouhodobé partnerství s vydavatelstvím GIANTS Software, které stojí za velmi úspěšnou sérii Farming Simulator. Společně se postarají o připravované závody pod názvem Project Motor Racing. Ty, jak jsme se dnes dozvěděli, využijí herního GIANTS enginu. Ten si samotní tvůrci pochvalují a říkají, že jeho optimalizace je perfektní a to byl jeden z důvodů, proč právě tento rok. Více o hře se dozvíme v následujících měsících, níže ještě první screenshoty.

GIANTS Software oznámilo závodní hru Project Motor Racing
i Zdroj: Straight4 Studios

Project Motor Racing

Vývoj nové generace sim závodních her vyžaduje, abychom vyřešili některé těžké otázky. Především jde o to, jak sladit náš nejmodernější fyzikální engine s věrností grafiky, kterou od nás naši fanoušci požadují. V GIANTS Engine jsme našli řešení: herní engine, který nám umožňuje postavit krásný simulátor a zároveň zajistit, aby tím neutrpěly snímkové frekvence,” vyjádřil se Ian Bell, generální ředitel společnosti Straight4 Studios.

Project Motor Racing vyjde v roce 2025 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Navíc nám instinkt říká, že se dočkáme české lokalizace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama