Gothic Remake představil svou sběratelskou edici
i Zdroj: THQ Nordic
Gothic Remake Novinka Gothic Remake představil svou sběratelskou edici

Gothic Remake představil svou sběratelskou edici

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 4. 2024 09:00

Dlouho očekávané RPG Gothic Remake představilo svoji sběratelskou edici. Ta vyjde dle očekávání na několik tisíc korun a nabídne hned čtyři dárečky a videohru.

Reklama

Společnost THQ Nordic a tvůrčí celek Alkimia Interactive před několika hodinami oficiálně představily sběratelskou edici dlouho očekávaného RPG, Gothic 1 Remake. To ačkoliv bylo dávno oznámené a představené, stále nemá pevné datum vydání, nicméně my počítáme s průběhem letošního roku.

Sběratelská edice

  • Masku o velikosti 34 × 24 cm
  • Náramek z pravé kůže
  • Zápisník z pravé kůže
  • Originální soundtrack
  • Hru Gothic 1 Remake
  • Cena: 200€ (cca 5000 Kč)

Popis hry

Vraťte se do tajemného světa The Colony v plnohodnotném remaku kultovní a inovativní hry Gothic z roku 2001. Prozkoumejte znovu okouzlující krajinu těžební kolonie, objevujte její tajemství a překonejte nekonečné výzvy, které na vás čekají.

Ve hře hrajete za bezejmenného hrdinu, doživotně odsouzeného vězně, který musí najít způsob, jak přežít v nehostinném světě plném divokých zvířat, temných tvorů a nebezpečných zločinců. Získáte možnost vykročit do boje s hrozbami, které na vás číhají na každém kroku. Gothic 1 Remake přináší věrný a úplný remake původního Gothicu 1, zachovávající jeho jedinečnou atmosféru a důležité prvky. Zároveň však nabízí modernizovaný bojový systém, který přenáší základní principy původního systému do moderní éry, poskytující hráčům ještě větší možnost taktizování a přizpůsobení se každé situaci. Připravte se na dobrodružství, které vás vtáhne do svých spletitých a fascinujících tajů.

Gothic Remake představil svou sběratelskou edici
i Zdroj: THQ Nordic
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama